Zoeken naar heeft weer

Uw zoekactie voor heeft weer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zaadslet 54 jaar Antwerpen - Zoersel
2de SLAAF GEZOCHT
Mijn Meester heeft me opgedragen een 2de slaaf te zoeken met XL (20 cm) die me vergezelt naar mijn Meester om aan zijn lusten te voldoen. Wie heeft interesse en kan mij vergezellen voor een geile set. Laat snel iets weten met foto van uw gerief.  
Thomas 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geil tijdens het werk?
Ben jij die jonge bouwvakker, timmerman, tuinman, vertegenwoordiger die constant geil loopt tijdens het werk?! Wel eens zin heeft om gepijpt te worden "on the field", of in z'n camionette? Of gewoon na het werk eerst eens bij mij wil langskomen om z'n zaad in m'n mond te spuiten!? Hetero/bi/gay, ik slik je zaad met plezier! Graag niet ouder dan 33. 46/170/80/bottom  
Geile bi 52 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Veel goesting
Wie uit de buurt van knokke heist, brugge of damme heeft deze late namiddag ook goesting en kan ontvangen voor geile sex. Bij voorkeur 50+ en niet dik geschapen. Ik 52j 1m83 93 kg en fris geschoren 15x4  
Lekkere paal 40 jaar Antwerpen - Schoten
Geile date
Welke jonge sportieve gast (en/of vrouw, koppel mag ook) heeft zin in een geile date. Elkaar pik zien spuiten is het hoofddoel. Graag uit de buurt, vanaf nu tot vanavond. Mijn stats 40/189/85 onbehaard Stel jezelf voor met stats en foto.  
Boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman zoekt geile daddy
Hi, jongeman 26 staat geil. Is er een dominante man die zin heeft om met elkaar te bellen en op te geilen? Bij interesse geef je stats en nummer mee. Enkel als je dominant bent.  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Verplaatsen is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Cum on heels 33 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzot op heels lingerie en....
Hi ik ben bi top van 33j opzoek naar man die zoals mij verzot is op heels en lingerie en die een mooie collectie heeft... Waar we dan samen mee spelen rukken en spuiten elkaar handje helpen en of meer... Veel kan met de juiste klik ... Ik kan enkel verplaatsen of op kamer .. tot snel  

Verzot op heels lingerie en....
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Wie bezorgt mij een facial?
Is er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. Kan nu tot 12.00 en deze avond van 16.30 tot21.00. Wie komt er?  
Tom 26 jaar Antwerpen - Geel
Mijn vriendin is weg, wie komt haar vervangen?
Mijn vriendin is een week op vakantie. Wie heeft zin om haar plaats te vervangen en komt mijn ballen leegzuigen? Graag mailtje met je stats en foto aub.  

Mijn vriendin is weg, wie komt haar vervangen?
Wim 54 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Zoek geile top….
Om te verwennen. Met nat mondje en strak kontje. Sta voor veel open. Wie is er ook geil en heeft zin in een hete sexdate?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10